Post by berloolisteoprol on Feb 4, 2022 19:26:24 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Crush Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Crush Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje nieskończone monety ▞▞▞
▞▞▞ Candy Crush Saga 2022 version ▞▞▞
Do tej pory 3 razy aplikacja wywalała się na poziomie 147, kiedy mam zamiar zdać ją z 3 gwiazdkami, te zabawne effers wierzą, że jakoś dostaną ode mnie trochę pieniędzy, jeśli będą za tym nadążać. Na pewno paskudna taktyka, po prostu utrzymywanie aplikacji, aby zachować recenzję. Mam nadzieję, że wszyscy złamali nogę i żałuję, że przestali narzekać na to, jak nisko płacą im użytkownicy końcowi.
Candy Crush Saga Ajanviete rbcj
Gra swietna, ale.... Od kilku dni zawiesza sie przy doladowaniach. Czarny ekran bez możliwości przyłączenia. Życia stracone.... Naprawie do!!!!!
Zbyt nastawiona na zysk finasowy.
Bardzo fajna gra polecam
Czasami po obejrzeniu reklamy nigdy nie dostajesz wybranego przez siebie wzmacniacza. Również, gdy wygrasz dopalacze na czubku drzewa, czasami nigdy nie otrzymasz tych dopalaczy, które wygrałeś, lub tylko 1 dopalacza. Co się z tym dzieje??? Wcale nie fair, zwłaszcza jeśli w tym momencie nie ma się pieniędzy na zakup dopalaczy. To tak niesprawiedliwa i sfałszowana gra. Uprzejmie zapomnij, po co przyszedłeś. Możesz postrzegać to jako drobne, ale nic nie jest zbyt małe, aby je oszacować.
Świetna gra zawsze nowe umłady
Nagle gra się zamyka. Nawet w środku meczu lub podczas oglądania reklamy, aby kontynuować, co jest dość denerwujące.
Candy Crush Saga Casual okk
Świetna gra, ale miażdży za każdym razem, gdy poruszam urządzeniem. Strata pieniędzy przy zakupie pakietów
Uwielbiam grać w tę grę, kiedy nic nie robię lub siedzę jako idol. Czas po prostu mija. Nie wiem, co jeszcze bym zrobił, gdybym nie miał Candy Crush Saga.
Mnóstwo zabawy... jednak w ciągu ostatnich kilku tygodni zakupione pakiety znikają po jednej grze! Nigdzie nie ma dwóch godzin dopalaczy i nieograniczonego życia, podobnie jak sztabek złota. Denerwujący! Teraz są poziomy zbyt trudne do przejścia... próbując zmusić cię do zakupu dopalaczy, aby przejść do następnego poziomu. DENERWUJĄCY!!
Super się bawię polecam
To cukierkowa sympatia, wszyscy wiedzą, jaka jest dobra, ale zauważyłem, że po ostatniej aktualizacji za każdym razem, gdy próbujesz otworzyć film, aby uzyskać dodatkowe obroty lub nagrodę, po prostu zamyka grę, a następnie musisz ją ponownie otworzyć czy możesz to rozwiązać?
To bardzo fajna gra, ale wszyscy powinniście znaleźć drogę do tego, gdzie możemy zarobić sztabki złota, ale wszystko inne jest dobre, bez opóźnień, błędów i usterek, a najlepsze jest to, że jest to fajna gra offline, ale można dodać więcej żyć, takich jak 10 zamiast 5.edit Uwielbiam tę grę, która daje tyle radości, że jest mnóstwo poziomów, dzięki którym będziesz zajęty – dzięki dla twórców cukierków.
Straciłem swoje postępy, chociaż połączyłem to z moim kontem na fb, skontaktowałem się z ich obsługą klienta i było to najgorsze w historii, nawet nie próbowali pomóc.
Nie moge zbierac cukierkow za to jest tylko jedna gwiazdka
Dawno na łamach AntyApps nie było żadnych gier a'la Bejeweled, w których musimy przestawiać klocki, usiłując ułożyć minimum 3 identyczne
Średnio....mało bonusów.
Dobra gra Ale GDZIE jest mój bonus wspinaczkowy, tak zwany co 24 godziny, a jednak są dni, w których nawet się nie pojawia... Napraw to
Nudna
Niesamowita gra. Wspaniale jest po prostu odpocząć i pozwolić, by napięcie dnia umknęło. Mam 74 lata i lubię wyzwania, jakie niesie ze sobą ta gra. Uważam, że to bardzo uzależnia😘
Po 3 dniach utknięcia na tym samym poziomie, udało mi się go ominąć tylko po to, by dostać się na kolejny, ze wszystkimi dopalaczami i 5 żywymi dalej, nie mogąc ponownie przejść. Projekt poziomów tej gry po 1000 poziomie jest niemożliwy. Właśnie usunąłem grę.
Gra sama instaluje instalację, którą chcesz mieć jeszcze więcej razy tak, że masz już na poziomie gry a jeszcze dam, że już te galaretki też nie są skuteczne, jak być może, żeby dałbym teraz ocę zagrać, jak chcesz, aby dałem tą kiepską grę za to dopiero, jak ją mam tą grę ulepszą
Gra do d...! Więcej się człowiek denerwuje, niż relaksuje!!! Nie Nie Nie
Siedzę tuż obok mojego narzeczonego i gram w tę samą grę na tym samym poziomie... on może oglądać reklamę, aby uzyskać dodatkowe ruchy i ulepszenia. Dlaczego moja gra nie może tego zrobić?! Oba telefony z Androidem i muszę ciężej pracować! Próbowałem go odinstalować i nadal nie działa jak jego
Gra jest dobra, ale światy są ciągle takie same, zabiera mnie z powrotem na pola lizaka, dlaczego nie z powrotem do fabryki cukierków lub chrupiącego dziedzińca Potrzebuję nowych światów 😞
Ciekawa i wciągająca,polecam na zimowe zimowe wieczory.
Gry-Online. [dostęp 2017-02-22]. ↑ Candy Crush Saga iOS ( ang. ).
Candy Crush Saga Jocuri obișnuite vas
Candy Crush Saga Gündəlik zhd
Co do diabła jest nie tak z ludźmi. Tak bardzo klikam między grami, że czekam na odpowiedź z wiadomości, którą właśnie wysłałem. Chwileczkę, chyba mam wiadomość od... JUGOSŁAWII!? Mój nowy telefon ma wgłębienia, w których muszę wyświetlać najwięcej reklam.
Ki
Candy Crush Saga ง่ายๆ fzxp
Gra dzieciństwa 🥺😣 ale mi się nudzi szybko
Blockman Go Arkade jdsi
Płać, aby wygrać śmieci... A na niektórych z tych poziomów utkniesz na wiele dni.