Post by berloolisteoprol on Feb 4, 2022 19:44:36 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crafting and Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crafting and Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode več vse ▞▞▞
▞▞▞ Crafting and Building 2022 version ▞▞▞
Mountain Climb 4x4 : Offroad Car Drive Carreras rfc
Na mojem zaslonu se kar naprej pojavlja ta oceanska stvar in edini način, da jo odstranim, je, da izbrišem aplikacijo, vendar sem to storil in vedno znova se pojavlja, verjemite mi, poskusil sem vse.
To je zanič, da moramo iti skozi toliko stvari samo, da bi nekoga prijatelja enega in potrebujem "dovoljenje" za prijateljstvo z nekom, potem ko sem ustvaril račun. Naslednja stvar, za katero veš, da se stran ne bo naložila!
Ta igra je zelo lahka in lepa igra, ki mi je zelo všeč
To igro Like Minecraft Pocket Edition Zdaj lahko igram, toda problem so oglasi, ko grem v svoj svet. Oglasi pridejo, tako da me pošast ubije. In hvala ti!!!
Moram dati 0 zvezdic, ampak kaj storiti?? To je slaba igra. Zelo zelo trdo delo, ki ga moramo opraviti za večigralsko igro. Prosim, naredite nekaj glede tega vprašanja. Naj bo kot postelja.
Crafting and Building ผจญภัย lhje
igra je neverjetna, vendar je nee besedilo v govor DIRIT. Pritisnil sem, da ga ne želim, toda potem, ko sem želel ponovno igrati, se pojavi trxt to govor. prosimo, da za besedilo v govor ustvarite gumb od in naprej
Všeč so mi bile preobleke, a težava je v tem, da ko naredim svet, v katerega ne morem priti, pritisnem play in ko sem mislil, da sem prišel vanj, me je poslal nazaj v meni, prosim popravi to. Ne vem, če ima še kdo takšen problem, vendar je bilo moteče, velikokrat sem odklopil, vendar je problem tam. Ne morem se niti pridružiti strežnikom drugih ljudi.
Ta igra je popolnoma podobna minecraftu, ker ima druge stvari, ki jih najdemo samo v minecraft ex:elytra,ender drgon itd. Igra mi je zelo všeč s senčniki, izgleda zelo realistično. Mislim, da je najboljša minecraft kot igra
Odlična igra je samo Minecraft samo zaradi svojih fotografij je večina ljudi ne prenese, lahko spremenite tehnologijo igre v zelo dobro igro
najprej je dobro, vendar zaradi tega zamujam in potrebujem račun, je še vedno dober, vendar tudi zaostaja.
Čudovito! Ta igra je kopija Minecrafta. Če pa mi ne morete verjeti, pojdite na Nastavitve, Paketi tekstur in Boommiess!!! Lahko kliknete teksturo Minecraft! Dejstvo, da ljudje še vedno ne vedo, kako lmao. 5 zvezdic! Vendar pa obstaja tudi problem mojih dodatkov. Ne more delovati, vendar senčniki iz nekega razloga delujejo.
To je zelo dobra posodobljena igra. Žal me oglasi izženejo in ga ne morem niti prenesti? Če lahko popraviš! Hvala vam
dajem 2 zvezdici, ker je toliko oglasov in se moj strežnik ne pridruži, prosim, popravite to
V igri je preveč napak in tudi oglasi ne prenašajo te aplikacije. Najslabša aplikacija, ki jo imam, daje tej 0 zvezdic.
Obstaja težava, ki..ko bom posodobil izdelavo in gradnjo najmanjše različice, se ne naloži vsak privzeti paket tekstur, prosim naredite nekaj glede napake in poskusite čim prej rešiti..
Ta igra je neverjetna, vendar se je po posodobitvi, ko sem poskušal odpreti svoj svet, prikazal črn zaslon in igra se je znova zagnala. Potem se ne odpre večkrat. Poleg tega morate dodati tudi paket vedenja. Sicer pa je to dobro
Všeč mi je 😍 dobra kopija posodobitve za Minecraft 1.17 (prosim, naredite tržnico in naredite dobro teksturo ali morda naredite tudi 1.18 ali ustvarjalca likov)
V redu samo preveč časa se nalaga drugače top
Moja vnukinja obožuje to igro, vendar se je pritožila, da je bil paket tekstur mc odstranjen, rekla je, da je to raje zato, ker ga je posodobila ali napaka. Ocenil bom 1 zvezdico, vendar prosim, da to popravite...
Fantje, morate popraviti svojo igro, ker mi ne dovoli, da se pridružim mojemu bratskemu svetu vsakič, ko to naredim, me vrne ven vsakih 5 sekund in me postavi v glavni meni, to igro igram že leta in se mi to nikoli ne zgodi
Ta igra je zabavna, vendar se včasih pokvari muptiplayer
vsakič, ko odprem svet, me vrne na zaslon za nalaganje.
Crafting and Building Adventure kgcw
To je dobra igra, vendar bi bilo bolje, če ne bi prodali Minecrafta
🕶 všeč mi je
Problem #1 bi moral popraviti teksture #2, ki jih ne moremo zgraditi nad spodnjim streho #3 niste dodali pometanega roba #4 vihar je nepremagljiv (razen če imate neomejene toteme nesmrtnosti) #5 brez sumljive enolončnice... V navadni angleščini je " BEDROCK EDITION " !!!😠😠😔😔 Sicer pa odlična kopija minecrafta.😀😀😀😀😆😆😆
Všeč mi je in sovražim ga, ker mi ni všeč tekstura in zaradi njihovega pinga lahko igram samo 1 strežnik za več igralcev in to me zelo moti
Meni je igra zelo zelo dobra oz. odlicna
To mi je všeč, vendar samo dve težavi. 1. icant sign in 2nd, ko odprem svoj svet, se znova zažene in star sem 9 let in tudi nimam dostopa do trga
V redu je
To je najslabša igra v celotnem vesolju! Ne pusti mi niti igrati! Če še niste prenesli, NE! In če ste pravkar namestili, razveljavite! Dajem samo eno zvezdico, ker mi ne dovoli nobene! 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Ta igra je zelo lepa, se opravičujem, ker nisem komentiral. Dejansko sem to igro igral že 5 mesecev, vendar je igra zelo zelo dobra, vendar je ena stvar, da ima toliko dodatkov, prosim, izboljšajte to. prišel je dodatek in odšel sem daleč stran od svojega sveta, vendar ima zelo dobre stvari. Omogočil sem senčnik in pohištveni mod iz Piggiejevega paketa tekstur, bilo je zelo lepo
Crafting and Building Dobrodružné yuru
Brah, tako neumen in nadležen, ne dovoli mi, da spremenim svojo kožo, samo me vrača v "unity LOADING", kot je nadležno in super neumno, upam, da popraviš to neumno napako, res želim igrati to igro, ker mi je res dolgčas, ker me jeziš zaradi hrošča, res bi rad igral to Igro, upam, da BOŠ NAROBO POPRAVIL
Tako zabavno je brez oglasov brez motečih stvari, da to ocenjujem s petico! Tako zabavno se je igrati s seboj ali s svojo družino. Nekako je povezano, kako preprečujejo slabo kakovost, vendar ima v igri vse nove posodobitve.
Ta igra je zelo slaba... ker ima toliko oglasov in ko pride en dodatek, se igra ne začne, zakaj.. to je razlog, zakaj sem tej igri dal 2 zvezdici zelo slabi igri, mislim, da nima ocene 4,4 najslabša igra vseh časov.
Vse se je zataknilo in ne morem igrati 2 igralca, prosim, popravite. Hvala. Dober nakup
Igra je dobra, vendar je res moteče, da ne morem napisati v javnem klepetu in vem zakaj, prosim, popravite to :/
Vem zakaj ima ta dragulj preveč oglasov, ker - za denar 😊 Mislim. Ampak ni problema.
no, ko sem prvič prenesel to igro, me je spravila v čudno, ne morem se premikati ali skakati. Samo stojim pri miru, kako naj postanem kot pravi mc?
To ni dobra aplikacija, ne bi mi dovolila igrati igre in se je še naprej zrušila
Odlično
Crafting and Building Авантуристичке okru
Izdelava in gradnja sta najboljša kopija, vendar ima veliko oglasov in ko pritisnem prijavo z drugim računom, ne deluje, odpravi te težave in j bo dal 5 zvezdic
Ta igra je odlicna zlo kul je
Aplikacija je tako dobra za tiste ljudi, ki ne morejo kupiti minecrafta, vendar sem ji dal 2 zvezdici, ker poskušam uporabiti pravo geslo, vendar tudi ni prijavljen, poskusim tudi s telefonsko številko, potem tudi ne deluje, zdaj sem razdražen prosim reši to težavo
Dis je dobra igra, toda 1 težava vsak dan zaprem svojo igro in se vrne nazaj v moj drugi račun Zelo sem žalosten ETS, tako da je težko prenesti in odstraniti, obožujem dis igro, vendar jo moram odstraniti 😔😔
Všeč mi je ta igra, toda ko zapustim igro in se čez nekaj časa vrnem, bom izgubil svoj račun, vendar se lahko zlahka prijavim vanj, zdaj vpraša geslo za moj račun in ga vnesem, nato zahteva svojo številko, da pošlje kodo , ko sem prejel kodo in jo vnesel, bo pisalo "Obstaja začasna težava s storitvijo. Poskusite znova. Če še naprej prejemate to sporočilo, poskusite znova pozneje." Prosim, popravite to res potrebujem svoj račun nazaj
Prosim pomagaj mi. Kadar koli odprem kateri koli svet, se prikaže črn zaslon, nato pa se aplikacija zruši, razočaran sem zaradi te težave. 👿🤬👿🤬👿🤬
To mi je bilo vedno všeč, ker je brezplačen minecraft. vem, da je 'ripoff' boljši. ampak še vedno. zakaj sem mu dal samo 3 zvezdice? to je zato, ker ne deluje na chromebooku. zažene aplikacijo, prikaže črn zaslon in se sam zapre. zato prosim, popravite to čim hitreje, super bi bilo, če bi to lahko predvajal na svoji napravi.
Je to dobry majkraft abi ste verili a stahnite si ho a hraj te hi