(Android/iOS) Empire Warriors: Offline Games کلیدهای تقلب افزایش می یابد
Feb 16, 2022 20:35:40 GMT -6
Post by enerverbacklo on Feb 16, 2022 20:35:40 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Empire Warriors: Offline Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Empire Warriors: Offline Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کلیدهای تقلب افزایش می یابد ▞▞▞
▞▞▞ Empire Warriors: Offline Games 2022 version ▞▞▞
بد نیست
من طرفدار این بازی بودم ولی اصلاً راهی برای بردن قهرمان های جدید نبود و زمانی که بازی کالاف دیوتی موبایل عاشق شدم اصلا خوب نیست این بازی شما یک طرفدار بازی رو از دست دادن به بقیه توصیه ها call of duty mobile رو امتحان کنن.
بازی خیلی خوبیه ولی پول محوره به این معنی که برای ارتقا یا پرداخت پول باید زمان زیادی را صرف کنید. و اگر سطح را بالا نبرید برای روزها در بازی گیر می کنید.
3-ستاره فقط به این دلیل که نمی توانید بدون خرج کردن پول برای برج های پریمیوم و غیره، از بسیاری از سطوح جهنمی و سطوح نهایی عبور کنید. وگرنه گرافیک و گیم پلی عالی!
قسمت مورد علاقه، بدون تبلیغات اما گزینه ای برای تماشای تبلیغات در موارد اضافی بازی وجود دارد. توسعه دهندگان، یک «بسته قدردانی» را توصیه می کنند. شرط می بندم اگر به آن برچسبی بزنید که واقعاً هست، مردم برای برخی هزینه های اضافی پرداخت می کنند، قدردانی ما
free com.zitga.empire.warriors.td.tower.defense - بهترین بازی های دفاعی برج در سال 2020!
سخت تر و خیلی سخت تر شد که شما فقط نمی توانید 3 ستاره را در آن سطح تشخیص دهید. به روز رسانی یک جنگجو نیز دشوار و مزخرف است. شما باید یک جنگجوی قدرتمند بخرید و بدون آنها نمی توانید پیروز شوید.
بازی مدافع زیبا و جلوه های صوتی بسیار آرامش بخش است..
واقعاً خوب است که با گرافیک عالی شروع کنید، سپس ادامه دادن غیرممکن می شود زیرا آنها به شما اجازه نمی دهند ستاره های مناسب را برای افزایش قدرت برج به دست آورید. حجم عظیمی از تبلیغات برای به دست آوردن کریستال های بی فایده. شما کریستال را ذخیره می کنید تا جنگجوی دیگری را بدست آورید سپس متوجه می شوید که نمی توانید بیش از سه مورد استفاده کنید. کمی ناامید واقعا آن را بازی کنید تا زمانی که نتوانید جلوتر بروید، سپس ادامه دهید.
ممنون از راهنمایی کار می کند اما حتی با vpn نمی توانم به google play متصل شوم
آیا محتوای بیشتری به بازی اضافه خواهد شد؟ به نظر من این بهترین بازی TD برای موبایل است و مقداری پول نیز خرج کرده ام. من در حال بحث هستم که آیا بازی را بیشتر ادامه دهم یا نه زیرا به سطح الیت رسیده ام و این روزها به جز مسابقات هفتگی کار دیگری برای انجام دادن وجود ندارد.
برای مشغول بودن، تنها کاری که میخواهم انجام دهم این است که از استراتژی لیل استفاده کنم و برجهایم را راهاندازی کنم. من جنبه ارتقاء برج ها را دوست دارم، اما متأسفانه 8 این بازی را نمی شناسم، در غیر این صورت سرگرم کننده است، اما نمی خواهم نگران پادشاهان یا شخصیت های دیگر یا ارتقاء توانایی های آنها باشم، اگر این یک شناسه دفاع از برج مستقیم بود، هنوز در حال بازی کردن است. در حال حاضر، اما همانطور که گفتم راه مشغول شدن، از حیله های اضافی خلاص شوید و به برج ها و توانایی های برج بچسبید نه شخصیت ها و این و آن و غیره، منظورم از نقدهای من در صداقت است و نه اینکه فقط بی ادب باشم یا شما را خراب کنم. هیچ دلیلی ندارم. هرچند ممنون
دانلود Empire Warriors: Defense Battle TD بازی برج دفاعی اندروید مود شده ... Ramboat – Offline Jumping Shooter and Running Game v4.1.5 + Mod
Cyber Hunter - شکارچی سایبری یک بازی موبایل رقابتی و مبارزه ای است که با عناصر مختلفی از جمله بقا، تیراندازی، اکتشاف، مهارت و موارد دیگر حتی پارکور همراه
خوب است، اما باید انگیزه بیشتری برای خرج کردن کریستال وجود داشته باشد. حالا که دیگر چیزی برای خرج کردن آن ندارم، چند بار ارتقاء معدن را هدر می دهم، و برای ارتقاء آن مجبور شدم از جم ها استفاده کنم، منبع مهم تر. برای استفاده از کریستالهای بیشتر از سنگهای قیمتی، باید در هزینههای افزایش تجدید نظر کنید، زیرا به معنای واقعی کلمه از سنگهای قیمتی برای هر چیز دیگری استفاده میکنید.
علی امتحان کنید
من عاشق این بازی هستم، بهترین بازی TD است، حالت عادی و کابوس بسیار آسان است، اما حالت جهنمی بسیار سخت و چالش برانگیز است، نیاز به یک استراتژی عالی برای عبور از حالت جهنمی، ارسال یک قهرمان قوی تر و متفاوت تر و یک برج کلیدی است. گذر از حالت جهنم، من آن را دوست دارم حالت جهنم بسیار سخت است، شما باید آن را بارها و بارها امتحان کنید تا یک استراتژی عالی برای عبور از آن پیدا کنید، حالت جهنمی NGL آنقدرها هم بد نیست زیرا بسیار چالش برانگیز است و باعث می شود که فقط برج خود را در حال نبرد با دشمنان تماشا نکنید. حالت عادی و کابوس
بدون سرگرمی در این بازی لطفا این بازی را نصب نکنید بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار بکار و سادا هوآ بازی Huuuuu...........
اگرچه از سبک Kingdom rush استفاده می کند، من این را فقط مثبت می بینم. به جای داشتن پسزمینههای ثابت، چیزهایی در حال حرکت و تعامل با گیمپلی هستند که من عاشق آنها هستم. طراحی برخی از سطوح هنرمندان بسیار زیبایی هستند. گیمپلی و کنترلها تا اینجا عالی بودهاند، تنها چیزی که میتوانم به آن انتقاد کنم این است که نمیتوانم با google play لاگین کنم و دکمه مکث به من اجازه نمیدهد میدان جنگ را ببینم. به طور کلی بازی فوق العاده امیدواریم که بازی های بیشتری از این دست ببینیم!
Empire Warriors: Offline Games Strategi stmi
دانلود بازی Empire Warriors TD Defense Battle 2.4.10 ... - YasDL
Empire Warriors: Offline Games কৌশল omy
حتما نصب کنید
ای کاش می توانستم بیش از 5 ستاره بدهم ... زیرا این بازی بسیار عالی است !!! یک F2P واقعی بدون پرداخت هزینه و می توانید بدون پرداخت به خوبی پیشرفت کنید. من بیش از یک سال بازی کردم و فقط 2 قهرمان خریدم تا لذت بیشتری ببرم! - محتوا به طور منظم به روز می شود. - حالت مسابقات واقعا چالش برانگیز و هیجان انگیز است! - پشتیبانی برای کمک به 2 موضوع، هر بار بسیار سریع آمد. - فوق العاده دوستانه آنها قطعا از جامعه خود مراقبت می کنند!!! دوستون دارم بچه ها!!!
پرداخت مطلق برای بردن بازی با تنظیمات vip این بازی برای کسانی است که پول نقد پرداخت می کنند. حذف نصب
بازی بسیار سرگرم کننده و سرگرم کننده! تنها مشکلی که دارم این است که در یک نقطه نمی توانم به هیچ ویژگی آنلاین دسترسی پیدا کنم، به عنوان مثال نمی توانم دیگر رون های رایگان جمع آوری کنم یا نمی توانم کریستال هایم را از معدن جمع آوری کنم، با گفتن "لطفا به اینترنت وصل شوید" حتی اگر من به اینترنت متصل هستم، لطفا تعمیر کنید، در غیر این صورت بازی عالی است!
این بازی در واقع سرگرم کننده است و به شما اجازه می دهد تا بر خلاف بازی های دیگر که شما را مجبور می کنند بنشینید و تماشا کنید و گهگاهی برج های خود را ارتقا دهید، با جنبه قهرمانی وارد عمل شوید. کسب درآمد از f2p اینجاست، اما به هیچ وجه مانند بازیهای دیگر تهاجمی نیست، در واقع با انجام مأموریتهای روزانه، هفتگی یا رویدادی، ارز ممتاز را (سخاوتمندانه) به شما پاداش میدهد. قطعا توصیه می کنم.
این بازی اساسا یک کپی از Kingdom Rush با تنها چند ویژگی منحصر به فرد است. اما هنوز هم سرگرم کننده است و گرفتن جواهرات برای خرید قهرمانان بسیار آسان است. بازی مانند برخی ادعاها برای برنده شدن پولی ندارد، اما بعداً بسیار سخت می شود. بزرگترین شکایت من این است که برخی از سطوح (مخصوصاً 35) واقعاً به راحتی قابل شکست هستند به جز برای باس در پایان که شکست دادن آن تقریباً غیرممکن است. این زمانی که سطوح پانزده دور طولانی هستند آزار دهنده است. همچنین، دشواری سوم ظالمانه است. (من نمی توانم lvl 5 را شکست دهم.)
این فقط یک پرداخت دیگر برای بردن بازی است
❤️عالی
در ابتدا غیرممکن است، آسان است، اما همانطور که پیشرفت می کنید، گرفتن سکه های هیولایی سخت تر در طول بازی برای ارتقاء برج به حداکثر کافی نیست و الزامات 3 ستاره دیوانه کننده است، نمی توان آن را انجام داد، شاید برای ارتقای دائمی برج به ستاره بیشتری نیاز دارد. بازی بهتر می شود اگر ریزش سکه های هیولایی در حین گیم پلی بیشتر باشد یا باید راه دیگری برای بدست آوردن سکه در طول بازی داشته باشد مانند مینی شاپ در حین گیم پلی تا سکه های بیشتری برای ارتقاء برج یا چیزی شبیه به آن داشته باشد.
بازی از نظر گرافیک و سناریو بسیار خوب است اما حالت جهنمی بسیار دشوار است. حتی اگر هیروهای با تجربه داشته باشید، کسب 3 ستاره در حالت جهنمی بسیار دشوار است. و همچنین پس از مدتی، وقتی صفحه ارتقا را باز می کنید، به هیچ کریستالی در بازی نیاز ندارید! و مکانیسم ران ها پیچیده است، شما نمی دانید کدام صفحه رون هیرو در بازی است، همه آنها یا نه؟! و چرا می توانید بیش از 1 بار از رون استفاده کنید؟! کاملاً نامشخص است
ستاره های بیشتری می دهم اما نمی توانم تمام مهارت هایم را در برخی از برگه ها ارتقا دهم. نمیدانم چرا سنگهای قیمتی و کریستالهای ستاره دارم، اما به من اجازه نمیدهند روی چیزی جز ردیف بالا کلیک کنم.
یکی از بهترین بازی هایی که بازی کردم نیازی به خرج کردن نیست من قبلاً فقط از بازی معمولی مقدار زیادی غارت به دست آورده ام.. و از بین بردن آن سخت است، بنابراین این را حذف نمی کنم زیرا اکثر بازی های موبایلی یک هفته روی تلفن من دوام نمی آورند 👍 با تشکر از تیم پشت این بازی بازی عالی، تنها برج دفاعی که برای یک دقیقه از آن لذت بردم..
واقعا تا اینجا بازی رو دوست داشتم توانایی های قهرمان بسیار جالب است و من چالش های روزانه را دوست دارم. من دوست دارم که می توانید از ستاره هایی با سطوح دشواری مختلف برای ارتقاء چیزهای مختلف استفاده کنید.
بازی قشنگیه واقعا
دانلود بازی رایگان استراتژی نبرد شاهزادگان - ️ APKCombo
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤢🤢🤢🤢🤢🤢
من نمی توانم به حساب Google Play خود وارد شوم. لطفاً این مشکل را برطرف کنید
Empire Warriors TD Premium v2.4.16 دانلود بازی جنگجویان ...
Heroes Charge Rollespil vabq
توصیه می کنم اگر می خواهید پول خرج کنید و به جای آن Preium بازی کنید، این نسخه را بازی نکنید. با توجه به آنچه که آنها هر دو به دلیل متفاوت بودن آنها به راحتی قابل انتقال هستند، حدس میزنم، اگرچه برای من یکسان به نظر میرسند. حق امتیاز، برای 0.99 سنت، اساساً جوجه جادوگر را می گیرد که ارزش آن را دارد تا اینکه او را با جوجه معمولی بخرم، که تقصیر من بود که نمی دانستم حق بیمه وجود دارد. (پول هدر رفته)
Empire Warriors: Offline Games Παιχνίδια στρατηγικής qws
اول به شما می گویم که این بازی برای پخش کننده f2p بسیار سخت است. دوم اینکه اگر Hell start از lvl 10 بازی کنید، می توانید هر ستاره ای را برنده شوید. آمار برج سوم بسیار پایین است و همچنین ممکن است مجبور شوید نصب کنید زیرا آمار یک قهرمان وجود دارد. چهارم، توسعه دهنده باید Rune for Tower با 2 یا 3 اسلات فقط بر اساس برج اضافه کند. در نهایت، مهارت و ارتقاء برج که استفاده از ستاره هنوز برای Nightmare برای مرحله lvl بالا حتی با قهرمان بزرگ بسیار سخت است. من شکایت می کنم زیرا اینطور نیست. یعنی من راضی نیستم فقط حقیقت را می گویم
بازی خوبیه ولی مرحله بیستش افتضاح
در این قسمت از کافه اپس ، امکان دانلود بازی های استراتژیک اندروید | android ... بازی استراتژی Empire Warriors TD – برج دفاعی یکی از بازی های جذاب و محبوب
به غیر از مواردی که عمداً روی آنها کلیک می کنید، هیچ افزودنی وجود ندارد. من فکر می کنم این بهترین قسمت است. وقتی هر بازی دیگری به طور مداوم تبلیغات را تحت فشار قرار می دهد، این به معنای زیادی است. بازی واقعا سرگرم کننده است و برای برنده شدن نیازی به پرداخت هزینه ندارید. من فکر می کنم برج های طبقه سوم کمی بیش از قیمت هستند، اما برای برنده شدن نیازی به آنها ندارید. به طور کلی این بازی از انتظارات من فراتر رفت و این بازی را به هر کس دیگری که خواهان بازی برج دفاعی است، به طور کامل توصیه می کنم دارای برخی امتیازات عالی
عالیه ولی برای همچین بازی ای نود مگابیت یکم زیاده
چرا وارد بازی نمیشه با این ارتقاء جدید برنامه دیگه عمل نمی کنه
این بازی خوب است! فقط قهرمانان بیشتری اضافه کنید تا دانلودکنندگان از این بازی قدردانی کنند! هر چه تعداد قهرمانان بیشتر باشد، دانلودکنندگان بیشتری خواهید داشت!❤️ممنون که روزم را بهتر کردید!
من تا الان از بازی خوشم اومده به نظر می رسد بسیار سرگرم کننده و آسان است که منابع مورد نیاز خود را بدست آورید. اما آن برجها و قهرمان اژدها که در پشت دیوار مسدود شدهاند کمی آزاردهنده هستند زیرا با خواندن تواناییها و آمار آنها به نظر میرسد که واقعاً برای بردن چیزهایی پول میدهند، بنابراین امیدوارم در مقطعی راهی برای کسب آنها وجود داشته باشد یا در مورد به دست آوردن برج ها چندان دشوار نیست، اما به غیر از این یک بازی نسبتاً سرگرم کننده است. من می دانم که از تماشای برخی از تبلیغات برای دریافت جوایز چیزها بسیار خوشحالم.
دانلود Empire Warriors TD: Defense Battle 0.7.8 بازی جنگجویان ...
در تنظیمات یک "تمام صفحه" ایجاد کنید. آنقدر آزاردهنده است که فقط برای دیدن امواج دشمن که باعث میشود من هر بار باختم، انگشت خود را بالا و پایین بکشید.
سلام بازی بسیار خوبیه اما با فیلتر شکن رفتم داخل خیلی چیزای خوبی اومد بالا اما بازم میگه اسمت رو وارد کن من به هر نوع اسمم رو وارد کردم میگه ارور اسم نادرست کنم